Së shpejti fillojnë punimet në ndërtimin e ujësjellësit në Zonën Lindore të Istogut

Kryetari i komunës Haki Rugova ka pritur sot në takim përfaqësuesit e kompanive austriake “ÖSTAP” ingenering&consulting GmbH, si dhe Tiroler Rohre GmbH më të cilët biseduan lidhur me fillimin e punimeve për ndërtimin e ujësjellësit në zonën lindore të komunës së Istogut, ku përfshin 12 fshatrat e mbivadës do kenë furnizim të qëndrueshëm me ujë nga ky ujësjellës. Na prifte e mbara!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=554123274995158&set=a.116789258728564&type=3&theater