Seanca e 17-të e Këshillit të Komunës së Tetovës me këtë rend dite

Sot në mënyrë solemne u mbajtë seanca e 17-të e Këshillit të Komunës së Tetovës me këtë rend dite :

1.Ekspoze e Kryetarit të Кomunës së Tetovës, me rastin e „3 Marsit” Ditës së komunës së Tetovës

2. Propozim-Vendim për ndarje të shpërblimeve dhe mirënjohjeve.

1. Në fushën e arsimit
– Suzana Ramadani –
– Gjimnazi i dytë “7 MARSI” –

2. Në fushën e Shkencës
– Mario Bojarvoski
– Teodora Cvetkoska

3. Në fushën e Institucionit
-“GIZ”

4. Në fushën e OJQ-ve
– OJQ “CORTEX”–

5. Në fushën e gazetarisë
– Artan Skenderi– gazetarë;

6. Në fushën e kulturës
– Kori i grave “ Menada”
– Festivali për fëmijë “Bletëzat”
– SHKA “Jehona e Malësisë”
– SHKA “ Xheladin Zeqiri”

7. Në fushën e sportit
– KF “Shkëndija”
– Mehmetriza Hamza
– KK “FATI”
– Lina Gjorçeska -tenis
-Steve Ilieski-Karagjule – skijim

8. Në fushën e biznesit
– Hotel “Mercure”
– Telekomi i Maqedonisë

9.Sipërmarrësi
– Gazmend Muharemi

10. Qytetarë aktive
– Haxhi Bahri Ganiji
– Abdylxhelil Jaja
– Uka Aliti
– Dr. Dushko Trpçeski
– Hafëz Mahmut Arsllani

11. Në fushën e bujqësisë
– Safet Bexheti

12. Në fushën e Bletarisë
– Sami Xhelili

Gepostet von Bekim Memeti am Dienstag, 5. März 2019