Selami: Apeloj bujqit të aplikojnë për subvencionet e vitit 2020

Aplikimi për subvencione për vitin 2020

Për seriozitetin dhe përkushtimin në punë gjithmonë flasin numrat.
Nga dita e martë (07.07.2020) deri sot (12.07.2020) janë dorzuar mbi 1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ aplikacione për shfrytëzimin e subvencioneve për vitin 2020 për tokat e mbjellura me grurë, elb, misër…, për kopshtari, për mirmbajtjen e pemishteve, për mirmbajtjen e hardhive të rrushit, per kafshë të shënuara dhe evidentuara në AUV (lopë, dele, dhi) si dhe për bletari.
Inkurajojm bujqit që në mënyrë të njejtë të vazhdojnë deri në 30.07.2020 të aplikojnë dhe të shfrytëzojnë mjetet financiare që ju takojnë.