Selami: Bujqit që shfrytëzuan IPARD fondet po i shohin rezultatet e para

Zv.drejtori i Agjencisë për mbështetje finansiare në bujqësi dhe zhvillim rural Abdul Selam Selami ka njoftuar se bujqit që shfrytëzuan IPARD fondet po shohin rezultatet e para.

📢Modernizoni maqineritë bujqësore duke shfrytëzuar fondet IPARD !

✅Shembull i mirë për shfrytëzim të mjeteve IPARD është bujku individual Mustafa Mashkulli nga Dibra i cilit në Konkursin nga masa 1 në IPARD kishte konkuruar per Investim në maqineri bujqësore, konkretisht “Baliraçkë” e cila do i shërben për lidhjen e jonxhës nē balla,

E gëzoftë dhe i shërbeftë për të mire Musatafës !

🥇Maqedonia e Veriut vitin 2019 ishte lider në shfrytëzimin e fondeve IPARD !