Selami: Izet Mexhiti fuqishëm përkrahet nga Gaberi i Karshiakës

Gaberi i Karshiakës fuqishëm i tha PO për Izet Mexhitin në zonën 1
Takim produktiv në të cilën kishte frymë pozitive nga banorët e fshatit Gaber dhe përkrahje pa rezerv për BDI !
Vazhdojmë fuqishëm në aritjen e qëllimit Kryeministri i parë shqiptarë !

Zona1

IzetMexhiti

BDI