Selami: Krenar që në Komunën e Studenicanit kemi bërë investime dhe sot flasim për sukseset tona

Bashkimi Demokratik për Integrim zhvilloi sot takim dhe bashkebisedim me banoret e Studenicanit, ku dhane llogari per menyren e qeverisjes gjate viteve te kaluara dhe premtuan investimet dhe platformen per te ardhmen. Abdul Selam Selami Zv.Drejtor në Agjencin për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural tha se ne Studenican jane bere pune gjate gjithe kohes, aq me teper investime infrastrukturore. Selami permendi rrugen lidhese te Studenicanit me rrugen rajonale, poashtu rrugen qe lidh kete fshat me Moranen e qe kap vleren e mbi 50 milion denareve. Selami permendi se investimet ne kete komune kapin shifren mbi 40 milion denar.