Selami: KV Teli gjithmonë bastion i BDI-së

KV Teli gjithmon bastion i BDI 💙
Krenar që i takoj ktij KV që gjithmon ka reflektuar me fitore bindëse për BDI dhe gjithmon pas kauzës kombëtare të Ali Ahmetit.
I themi Po Kryeministrit shqiptarë dhe bartësit të listës në zonën 1 Izet Mexhiti !
Fuqishëm drejt fitorës së madhe të 15 Korikut, shkruan në Facebook Abdul Selam Selami.

https://www.facebook.com/aselam.selami/posts/2996399610426261