Selami merr pjesë në tribunë informimi me blegtorët vendas

Masa 113 – bujk i ri
Në mesin e bletarëve të Pollogut !
Faleminderit nga Shoqatat “Qyteti Bleteve” dhe “Mjalti i Pollogut” për tribuna të tilla të informimit, shkruan në Facebook Abdul Selam Selami.