Selami premton dhe realizon rrugën Koliçan i epërm – Uji i Kuq

Agjencia për mbështetje finansiare në bujqësi dhe zhvillim rural dhe Komuna e Studeniçanit ka mbaruar të gjitha procedurat për ndërtimin e rrugës Koliçan i epërm – Uji i Kuq

Selami mes tjerash ka shkruar:

Mjesi Koliçani i epërm dhe Uji i kuq 😊
Dhe oficialisht mbaruan gjitha procedurat rruga mund të fillon !
Zhvillojmë vendet rurale !
Agjencia për mbështetje finansiare në bujqësi dhe zhvillim rural dhe Komuna e Studeniçanit