Selami: Rruga për në Kitkë po bëhet realitet

Përshëndetje nga Kitka !
Dalë nga dalë rruga për në Kitkë po bëhet realitet !
Sot isha vet shkaku i situatës me Covid19 në rrugën Koliçan i epërm -Uji i kuq dhe nga afër inspektova punimet , tamponimi është kryer mbetet edhe asfaltimi,
Qëllimi është kthim i jetesës në fshatrat e Karshiakës por edhe zhvillim i turizmit deri në Kitkë,
Duke e ditur pikën strategjike dhe afësin me kryeqendrën Shkupin ksaj zone duhet ti shtohet turizmi rural po pse edhe jo të bëhet qendër e turizmit !
Zhvillojmë vendet rurale, shkruan Abdul Selam Selami në Facebook.