Selami takon përfaqësuesit e OJQ “Për Kalishtin”

ZV/Drejtori i Agjencisë për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural, z. Abdul-Selam Selami sot priti në takym kryetarin e OJQ “PËR KALISHTIN” Nevrij Ademi së bashku me kryetarin e sektorit të bujqësisë pranë kësajë organizate, Ku diskutuam për mbështetjen e bujqive të cilët gravitojnë në teritorin të cilën e mbulon Organizata jonë, e kryesisht atyre të cilët punën e tyre e kanë përqendruar në fshatin Kalisht por edhe fshatrat përreth.Selami premtoj se do të jetë në përkrahje të  çdo projekti të mirfillt dhe shprehu mbështetjen e parezervë “PËR KALISHTIN”.

 

Takimi I sotëm është një ndër aktivitetet e para të OJQ “PËR KALISHTIN” në kuadër të programit e paraparë për vitin 2020