Selami:Fondet europiane Ipard marrin kahjen e duhur

Zv. Drejtori në Agjencionin për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural Abduselam Selami promovoi edhe një projekt të sukseshëm nga fondet evropiane të didikuara për bujqësi dhe zhvillim rural.

“Fondet europiane Ipard marrin kahjen e duhur !
Sot u bë hapje edhe të një kompanie në industrinë e mishit -“Podgorka”-Strugë.

Projekt i suksesshëm nga fondet europiane të didikuara për bujqësi dhe zhvillim rural.
Kompani me standarde europiane në përpunim të mishit, me kapacitete mbi 50 punëtor.
Pronarit Mehmet Xhemajlovskit dhe stafit ju dëshirojmë suksese dhe punë të mbarë !”, ka shkrura Selami në facebook.
#EU
#QeveriaeRMV