Shahpanska: Me LSDM-në, BE dhe NATO janë realitet, me VMRO-DPMNE realiteti i vetëm është ripërtëritja dhe regjimi

Vetëm një vit pas ardhjes në pushtet të LSDM-së, çështjet e hapura me fqinjët tanë u zgjidhën dhe kemi filluar të ndërtojmë ura miqësie, aleanca. Sot jemi krenarë që jemi shteti i 30-të anëtar i NATO-s, i barabartë me vendet më të forta dhe më të fuqishme në botë. Asnjëherë më nuk do të jemi vetëm dhe të pambrojtur, tha sot bartësja e listës në Njësisë zgjedhore 3 të LSDM-së, Jagoda Shahpaska.

Sipas Shahpaska, kjo siguron një të ardhme të sigurt për të gjithë ne dhe fëmijët tanë. Sepse, siç tha, NATO nuk është vetëm mbrojtje dhe siguri, NATO është gjithashtu edhe investime të reja, vende pune dhe paga më të larta.

Sot, siç tha ajo kemi një ushtri sipas standardeve botërore dhe qasje në një treg prej 4 miliardë eurosh në vit.

Shahpanska sqaroi se përkundër të gjitha basteve dhe rezultateve të tyre, qëndroi VMRO-DPMNE, e cila, sipas saj, përveç mbajtjes së vendit në izolim dhe nën regjim, tregoi publikisht se ata janë kundër vendit që ecën përpara.