Shala: Më 6 tetor do ndodh ndryshimi, diaspora me zërin e saj në Kuvend

Kandidati i AAK-së për zgjedhjet parlamentare në Kosovë, Granit Shala përmes një postimi të fundit ka bërë të ditur se më datë 6 tetor do të ndodhë ndryshimi dhe se diaspora do të ketë zërin e saj në kuvend.

‘Me 6 TETOR do të ndodh ndryshimi Diaspora do ket zerin e vet ne KUVEND!

Me RAMUSHIN

100 % SHTET’, shkruan kështu Shala.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=532975520773097&id=301813717222613