Shaqir Palushi:”Të kontribojmë që rinia mos të braktis Kosovën”

Pronari i kompanisë me renome në Kosovë,rajon dhe botë,”Frutex”bën thire pronarve të kompanive në Kosovë që të risin pagën mesatare.

Shaqir Palushi nëpërmjet një shkrimi në profilin e tij në fb apelon tek të gjithë kompanitë kosovare që të kontribojnë,që rinis së Kosovës ti jepet motiv për të punuar dhe qëndruar në Kosovë.

Ja komenti i plotë i tij në facebook:

“Thirrje pronarve të kompanive në Kosovë:
Ti rrisim pagat e punëtorve.
Kontribojmë që rinia mos ta braktis Kosovën.
Në kompaninë “ Frutex “ numri i të punēsuarve është 160, paga mesatare netto është 554 Euro”.