Sharr Sokoli: Mirë se vjen në shtëpi Tomorr Morina

Pas lirimit të ish ushtarit Tomor Morina, bashkëluftëtari dhe bashkëveprimtari i tij, Sharr Sokoli, ka bërë një dedikim shumë emocional.
Ai ka shkruar se “gjithë shpirtrat janë të pavdekshëm, por shpirtrat e trimave janë të pavdekshëm, edhe hyjnorë”.

Z. Sokoli ka shtuar “mirë se vjen në shtëpi Tomorr Morina”.