Shekerinska: Kemi bërë shumë, së bashku mundemi edhe më shumë

Nënkryetarja e LSDM-së Radmilla Shekerinska pasdite në Strugë u takua me qytetarët dhe e prezantoi programin zgjedhor të koalicionit të udhëhequr nga LSDM-ja – “Mundemi”.

Me këtë rast, Shekerinska qytetarëve u ndau maska dhe mjete për dezinfektim dhe i përkujtoi në protokollet, të cilat janë më të rëndësishme në këtë periudhë që ta ruajmë shënderin publik dhe të kemi 100% zgjedhje të mbrojtura.

Ajo në takimin me qytetarët potencoi se oferta e LSDM-së në këto zgjedhje është ofertë që sjell plan për ballafaqim të suksesshëm me pasojat nga kriza me koronën, rritje edhe më të fuqishme ekonomike, institucione ende më përgjegjëse, përparim më të cekur, kemi përgatitur masa, të cilat sigurojnë rend, derejtësi dhe disiplinë.