Shermine Mamuti: Kush tha që femrat e Sarajit nuk mobilizohen?

Fushata Zgjedhore po rjedhë me dinamikën e duhur dhe në atmosferë pozitive gjithandej, falë aktivisteve dhe aktivistëve si dhe mbështetjes së madhe që kemi nga qytetarët. Sot në Parkun “Saraj” u realizua takimi me gratë e kësaj zone, ku u promovua kandidatja për deputete e Nj.Z. 1, Shermine Mamuti. Fjalë përshëndetëse kishte edhe Kryetarja e Forumit të Gruas Mukadese Hajdari, e cila kërkoi mbështetjen për kandidatet si dhe për Platformën tonë për Kryeministrin e Parë Shqiptar.

Shermine Mamuti kandidate i BDI-së në zonën në postimin e saj shkruan:Kush tha që femrat e Sarajit nuk mobilizohen?
Më të forta se kurrë jemi! 🥰💪✅
#Voto9 #VotoBDI💙 -thotë Mamuti