Shilegov: Pas inaugurimit të Presidentit vijnë ndryshimet në Qeveri

Kreu i Qytetit të Shkupit dhe nënkryetari I LSDM-së, Petre Shilegov, është përgjigjur në pyetjen e gazetarëve për ndryshim të mundshëm në përbërjen qeveritare, mirëpo ai tha se kjo do të ndodhë menjëherë pas inaugurimit të presidentit të shtetit, do të bëhen analiza dhe do të merren vendime.

Do të ulemi në periudhën që vjen, të kalojë inaugurimi i presidentit të ri, Stevo Penadarovski dhe formalisht të përfundojnë zgjedhjet, do të bëjmë të gjitha analizat, dhe më pastaj do të sillen të gjitha vendimet politike, ka deklaruar Shilegov.