“Shqiponja” e hoxhës nga Mitrovica, vjen me foto të re (FOTO)

Shqiponja” apo modelja e Thaçit ishte quajtur një kohë kur punonte në zyrën e kryeministrit të atëhershëm Hashim Thaçit.

Modelja e njohur Suzana Tahiri thuhet se kishte rënë në dashuri me hoxhën e Zhabarit të Mitrovicës, ku pas shantazhin që i kishte bërë hoxhës ajo shkon edhe më larg merr a rmën dhe që llon pranë shtëpisë së tij.

“Shqiponja” u bë e njohur kur ishte pjesëmarrëse e një programi televiziv “Shpia e Kosovës”.

Pas kësaj publiku e njohu edhe për “Shqiponjën” e bërë tatuazh në shpinën e saj për nderë të 28 Nëntorit, Pavarësisë së Shqipërisë.

Mirëpo, pak para zgjedhjeve ajo dha dorëheqje pasi e kërc ënuan disa zyrtarë të PDK-së në Vushtrri, kur doli hapur në përkrahje të Kurtan Kajtazit dhe Xhevahire Izmakut për kandidatë për deputetë.

“Shqiponja” e PDK-së, dyshohet se kër cënoi hoxhën Sead Bejta pas një lidhje romantike mes tyre.

E kjo lidhje ka ndodhur pas disa “seancave” që Suzana i bëri te hoxha në fjalë, pasi sipas raportimeve në një kohë “Shqiponja” nuk ndjehej mirë.