`Shqiptarët për Shqiptarët` pako ushqimore për çdo familje në Maqedoni

Fondacioni Firdeus “Shqiptarët për Shqiptarët” dje kanë shpërndar pako ushqimore për çdo shtëpi me rastin e fillimit të muajt të Ramazanit.

Fondacioni Firdeus me në kryr Elvis Naci nuk haruan edhe Shqiptarët e Maqedonisë Veriore ata për kët ramazan siguruan mbi 200 pako ushqimore të cilat u shpërndajtën në familjet nevojtare.

Por kjo nuk është i vetmi aktivitet i ‘Shqiptarët për Shqiptarët’ sepse fondacioni Firdeus ka ndihmuar disa familje të cilët kan pasur nevojë për ushqim për shtëpi dhe për shërim.