Shqiptari dhe nigeriani duke kënduar në “baushtellë” hitin “Nëna loke”

Nuk është hera e parë që një afrikan provon të këndojë në gjuhën shqipe.

Kësaj radhe një punëtor nigerian ka provuar të këndojë këngën e Asim Gashit “Nëna loke”.

Ka qenë kolegu i tij kosovar në Gjermani ai që ka motivuat kolegun e tij nigerian që të ia thotë këngës.

Por se si ka dalur ky kombinim, dëgjojeni edhe vetë.

https://www.facebook.com/100007090337640/videos/2737369089842742/?t=26