Shqiptari i njohur super hot, Tooni së shpejti 3 projekte biznesi

Udhëtime të jashtëzakonshme, gym duke arritur e quajtur shqiptari me trupin më seksi. Ky është Tooni, djaloshi me origjinë nga Drenica por që jeton në Zvicër e mund të themi një ndër shqiptarët e paktë që ka shëtitur vendet më të bukura të botës. Tooni ka sjellë fotot super të nxehta siç po e shihni ndërsa mësojmë se ai do të hapë tre biznese në fillim në New Jork, London dhe Dubai, konkretisht afternoon tea, biznese tropikale me stil britanil. Por djaloshi simpatik ka edhe një ide tjetër shumë të rëndësishme që tu ndihmojë një ditë edhe njerëzve që jetojnë në kushte të vështira.