Shqiptarja 22 vjecare me Koronavirus nga Kalofornia diskuton eksperiencen e saj me Dr. Mario Ademaj

NJE MESAZH I RENDSISHEM SIDOMOS PER JU TE RINJTE QE SMENDONI QE JU KAP KORONAVIRUSI! Shqiptarja 22vjecare me Koronavirus nga Kalofornia diskuton eksperiencen e saj me Dr. Mario Ademaj.
Part 1: Intervista
Part 2: Keshilla nga Dr. Mario Ademaj
**Emrat te ilaceve qe rekomandova te vidjo jane: 1) Kollitje: Robitussin per te rriturit 2) Congestion/Rrjedhje hundesh: Mucinex 3) Kollitje per femijet mbi moshes 2 vjec: mjalt, 1x ne nate nga nje luge 4) Temparature te larte: Paracetamol/Tylenol/Acetaminophen 5) Dhimbje Gryke: Uj te ngrohte me kripe ta besh gurgullime 3 here ne dite dhe ta nxjerresh nga goja. Keto jane rekomandiment ne pergjesi por cdo individ te konsultohet me mjekun e tyre per cdo ilac.
#Koronavirus #Coronavirus #Covid19 #Albania #Kosova
Mario Ademaj