Shtepi në Thumanë nga Fondacioni Golden Eagle

Sot, në Thumanë familja e Sali Jangozi ka pranuar celsat e shtëpis së re e cila u dhurua nga Fondacioni Golden Eagle .
Familja Jangozi mbeti pa shtëpi e cila u dëmtua natën e 26 Nëntorit, 2019. Që nga ajo kohë kjo familje kishte jetuar në tenda bashk me shumë familje tjera të atij regjioni të cilët poashtu janë prekur nga ky tërmet.

Shtëpia e familjes Jangozi është njëra ndër shtëpit e para që u ndërtua në atë zonë përderisa shumë familje tjera vazhdojn të jetojn në tënda.

Fondacioni Golden Eagle po vazhdon me aktivitetin e tij humanitar që të përmirësoj sa më shumë mirëqenien e familjeve në nevoj .Që nga ditet e para të tërmetit, fondacioni Golden Eagle u doli në ndihmë familjeve të prekura nga ky termet duke dërguar ndihma në vlerë mbi 15.000€
Ky fondacion financohet nga kompania Frutex e cila prodhon “ Golden Eagle “ dhe “Relax “ dhe deri sot ka dhuruar shumë shtepi në Kosovë dhe Shqipëri