Shteti jep 20 mijë euro për të rrinjë deri në moshën 40 vjeçare

Agjencioni për ndihma financiare në Bujqësi dhe zhillimin rural OSHC T shpall thirje publike për masën 113 si ndihmë duke rritur kështu prodhimin bujqësor, përcjell GazetaExpress.

Nga 10 shkurti deri në 3 mars te këtij viti të rrinjtë që merren me bujqësi deri në moshen 40 vjecare, do të jenë në gjendje të japin kërkesë për ndihmë financiare për stimul të prodhimit bujqësor. Dhe këtë vit mbështetja financiare është rritur nga 10.000 deri në 20.000 euro.