Shumi i përgjigjet “turçe” Taravarit

Ish kryetari i ASH-së dega Tetovë, Altrim Mamuti pas kalimit në Lëvizjen BESA i është përgjigjur sekretarit gjeneral të ASH-së Abren TAravarit pasi ky i fundit ju përgjigjë në gjuhën maqedonase duke thënë se SHumi shkoi aty ku e ka vendin në SDSM.

Mamuti në postimin e tij të fundit thotë se tetovarët janë aty ku e kan vendin dem baba dem

“Aty ku e kam vendin, dem baba dem!

Kur tipat si ti thonin “Ane çish u bo” ne thonim hajdi bujrum këtu jena!” ka shkruar Mamuti.

Ndryshe në ASH-AAA pritet edhe dridhje tjera në disa degë dhe nëndegë.