Skandal/Besa shkrihet në LSDM dhe reklamon maqedonisht

Koalicioni me LSDM duket që ka ndikuar tek Besa që të mëson maqedonisht madje edhe të reklamohet në këtë gjuhë.

Së fundmi, nga faqja zyrtare në Fejsbuk, e Lëvizjes Besa është hasur një postim i sponsorizuar nga ky subjekt, por ajo që bie në sy është porosia në gjuhën maqedone.

“Нема Ваздух, нема мир”, është porosia që e jep Besa në gjuhën maqedonase.

Këto lëvizjes të papritura të Lëvizjes Besa drejt një “Shoqërie për të gjithë” – Едно општество за сите, u paralajmëruar edhe më herët nga analistët politik, të cilët vlerësuan që me koalicionin e bërë me LSDM, partia e Bilall Kasamit do të shkrihet në LSDM-në e Zoran Zaevit.