Skandal: Zijadin Sela dhe Afrim Gashi nuk marrin pjesë në seancë për tu ndihmuar mijërave qytetarëve

Sot në Kuvendin e RMV-së po zhvillohet seanca për votimin e Pakos së 5 dhe 4 të masave ekonomike!

Opozita e bashkuar VMRO-ASH-AA dhe e Majta për muaj me radhë kanë bllokuar këto ligje e që janë në dëm të qytetarëve, duke lënë mbi 16.000 puntorë pa paga për dy muaj me radhë.