Sot në kompaninë “Frutex” ishin për vizitë studentët e Universitetit të Prizrenit “Ukshin Hoti” (Fakulteti Ekonomik)

Sot në kompaninë “Frutex” ishin për vizitë studentët e Universitetit të Prizrenit “Ukshin Hoti” (Fakulteti Ekonomik) ku nga afër shikuan prodhimin e dy brendeve Golden Eagle dhe Relax.

Today the students of the University of Prizren “Ukshin Hoti” (Faculty of Ecomony) visited Frutex Company and watched closely the production of our two brands Golden Eagle and Relax.

Sot në kompaninë "Frutex" ishin për vizitë studentët e Universitetit të Prizrenit "Ukshin Hoti" (Fakulteti Ekonomik) ku…

Gepostet von Shaqir Palushi am Montag, 11. März 2019