Spasovski: Qytetarët të mos udhëtojnë jashtë vendit

Kryeministri Oliver Spasovki sot përmes një video mesazhi në profilin e tij në Fejsbuk, dërgoi apel deri te të gjithë qytetarët që t’i anulojnë udhëtimet jashtë Republikës së Maqedonisë së Veriut.“Çdo vend në rajon dhe në Evropë i ka masat e veta për mbrojtje dhe kemi problem qytetarët të mos mund t’i kalojnë kufijtë ose të qëndrojnë diku të bllokuar në vendkalimet kufitare”, theksoi Spasovski në mesazhin.

Kjo, thotë ai, krijon problem shtesë për institucionet e vendit.