Stefanova: As që i jam afruar ndonjëherë Janevës

Prokurorja në Prokurorinë Publike Speciale, Lile Stefanova, pasi që kërkoi shtyrjen e seancës për rastin “Titanik” për shkak se i duhet kohë të deklarohet për kërkesën e palës mbrojtëse, e pyetur se a distancohet tash nga Katica Janeva, Stefanova shkurt u përgjigjë se as nuk i është afruar Janevës dhe se që nga fillimi është distancuar nga ajo.