Sulejman Rexhepi takohet me Nevzat Bejtën

Njeri!

E mbylla dhe po e filloj javën me shokun e vjetër: Nevzat Bejtën, nga Gostivari.
Me të u takova, rastësisht, në manifestimin “Mirë se erdhe, o Resulall-llah!”, të mbajtur më 8 nëntor, 2019, në Sallën e Sporteve në këtë qytet në nderim të Ditëlindjes së Muhamedit (a. s.)…
Nuk ishim parë gjatë kohë.
Muhabetin e vazhduam edhe sot (11 nëntor), në zyrë.
Thuhet në një proverb bask: “Mali nuk ka nevojë për mal, por njeriu ka nevojë për njeri.”
Sigurisht: Përtej Kuranit famëlartë dhe Sunnetit të Pejgamberit (s.a.v.s.).