Takimi Rexhepi-Boçvarski,ja çka diskutuan ata

Zv.ministri i transportit dhe lidhjeve Bekim Rexhepi ditën e parë të punës e filloi në takim me ministrin Blagoj Boçvarski.

Sipas Rexhepit në takim është diskutuar në lidhje me punën,proektet dhe investimet kapitale të parashikuara në programin e Qeverisë së RMV dhe Ministrisë së transportit dhe lidhjeve.

Ja postimi i tij në fb:

Dita e parë e punes ishte takim me Ministrin Blagoj Boçvarski në lidhje me punen, proektet dhe investimet kapitale të parashikuara në programin për punën e Qeveris së RMV dhe Ministris së transportit dhe lidhjeve.