Tani më dhe Drejtoria për siguri të informatave të klasifikuara frymon shqip

“Tani më edhe Drejtoria për siguri të informatave të klasifikuara frymon shqip. U tha u bë – Urime shqiptarë!” – njoftojnë mga Drejtoria për siguri të informatave të klasifikuara/Bashke.tv