Taravari ik nga ballfaqimi me banorët e Çegranit dhe Bekteshin (VIDEO)

Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari sot ka ikur nga banorët e fshatit Çegran për tu ballafaquar për gurëron ku i pranishëm ka qenë ministri i Ekonomis, Kreshnik Bekteshi.

Banorët e Çegranit u shprehen se ministri Bekteshi ka qenë i hapur me të gjithë duke treguar çdo detaj në lidhje me guroren.

Bekteshi ka sqaruar banorëve gjithë situatën në lidhje me gurorën në Çegran.