Të shtunën, aktivitete përkujtimore me rastin e përvjetorit të parë të ndarjes nga jeta të Abdilaqim Ademit

Të nderuar,

Me rastin e përvjetorit të parë të ndarjes nga jeta të Abdilaqim Ademi, Qendra analitike hulumtuese Abdilaqim Ademi organizon përkujtimore që do të mbahen të shtunën më 16 shkurt 2019.

  • Në pra 11.00, Homazh dhe nderime te vendprehja e tij në fshatin Shemshovë,
  • Në ora 14.00 Akademi përkujtimore Qendra mediale 21 në rr. Maqedonia nr. 10 Shkup.