Tërmeti dridh përsëri Maqedoninë

Një tërmet i cili është ndjerë në Greqi ka dridhur gjithashtu edhe një pjesë të Maqedonisë.

Epiqendra e tërmetit ishte 27 kilometra larg Novacit.

Tërmeti ishte me madhësi prej 3.3 shkallë dhe me thellësi prej 10 kilometra.

Sot kishte më shumë tërmete në rajon, Greqi, Detin Jon dhe Shqipëri.