Tershana: Shqiptarët e “sojuzit” nuk do arrijnë ta zbehin kontributin dekador të Abazit

Shqiptarët e “sojuzit” nuk do arrijnë ta zbehin kontributin dekador të Abazit.

Mes nesh gjithmonë ka pasur Esat Toptana dhe Rahman Morina.
Sot kjo rrugë e mallkuar u vazhdua nga një çunak i cili shumë i vogël por tepër i djallëzuar po mundohet ta defaktorizoj faktorin politik shqiptar në RMV.

Ne ju bëjmë me dije se mundë të bëni çfarë të doni me sojin tuaj politik por ua ndalojmë që ju të thirrni në emër të shqiptarëve.

Sovrani shqiptarë ka organizimin e vet politik të cilin në vazhdimësi i jep mandat…

KUJDES !!!
Rrënjët i kemi thellë
Shtatin lartë
E ballin mbi rre
E kur armiku sjell gjëmim
Nga shkëmbinjtë lindim NE
Nga Shaq Tershana