Tetë të vdekur në aksidentin në autostradën Shkup – Tetovë

Sipas informacioneve jozyrtare mëson për 7 të vdekur dhe dhjetëra të lënduar si pasojë e aksidentit në autostradën Shkup – Tetovë, ndonëse bilansi mund të jetë edhe më i madh.

Ndërkaq personat e lënduar po transportohen në Qendrën Klinike në Shkup dhe në Spitalin 8 shtatori në Shkup.

Autobusi i kompanisë “Durmo Tours” ka qenë duke udhëtuar në relacionin Shkup-Gostivar.