Tetovari garon për këshilltarë në qytetin austriak Stockerau, me partinë e kancelarit Kurz

Setki Ibraimi nga fshati Siniçan i Tetovës ka vite që jeton dhe vepron në Austri e kështu për shkak të suksesit që ka pasur dhe kontributit që ka dhënë në shoqëri, Ibraimi ka sfiduar veten edhe në këshillin komunal të këtij qyteti duke qenë këshilltarë për një mandat atje.

Mirëpo, duke pasur parasysh suksesin e tij në drejtimin e punëve për një shoqëri më të mirë, si duket partia ÖVP e cila drejtohet nga kancelari austriak Sebastian Kurz i ka dhënë besimin që ai të garojë edhe për një mandat të ri në këshillin e këtij qyteti në zgjedhjet komunale që pritet të mbahen më 23 mars të këtij viti.