Teuta Arifi lëshon në përdorim rrugën në Reçicë të Madhe

“Pas investimit në shtratin e lumit të vendbanimit Reçicë e madhe, ndërtimin e tërësishëm të murreve mbajtëse dhe pastrimin e lumit, në vitin 2017 ju premtuam banorëve të këtij vendbanimi që edhe rruga përskaj lumit do të transformohet në nje shëtitore më trotoare të gjëra dhe ndriçim publik.

Atë që e thamë edhe realizuam. Bashkërisht sot me kryetarin e Këshillit vendorë, kryetarin e Bashkësisë Lokale, aktivistë, banorë të këtij vendbanimi inspektova përfundimin e punimeve, vendosjen e pajisjeve urbane dhe rregullimin e hapësirave të gjelbërta në këtë rrugë.
Nga shërbimet përkatëse dhe stafi u informova që testimi i ndriçimit publik është realizuar gjatë ditës së djeshme dhe i njëjti funksionon siç duhet.

Bashkë do të bëjmë edhe shumë punë për Reçicën e madhe. Bashkë mundemi!” – shprehet Arifi

Për më shumë ndiq linkun: