Teuta Arifi nëse do të ishte e mundur, ne që moti do ta kishim të parin e shtetit Shqiptar

Kryetarja e komunës së Tetovës, nënkryetarja e Bashkimit Demokratik Për Integrim gjat hapjes së Shtabit komunal zgjedhor të BDI- në Tetovë mbajti fjalim para simpatizantëve të kësaj partie ku tregoi për rrugëtimin e gjat të BDI-sënga ku theksoi se nëse do të ishte mundësia qe Republika e Maqedonisë Veriore të ketë President Shqiptar këtë gjë do ta kishim bërë që moti sepse subjekti jonë sic thekson Arifi ka pasur dy shansa ku ka dalur me kandidat të vetin por nga pamundësia këtë radhë ishte e patjetërsushme që kandidati të jetëkonsensual që të vazhdojm me hapa ssa më gjigand drejt NATO-s dhe BE-së.

BDI në rrugëtimin e saj ka bërë edhe gabime por gjithmonë të mirat e kësaj partie kanë peshuar më shumë se gabimet e njerzishme të cilat mund ti kemi bërë theksoi Arifi.