Teuta Arifi: Vazhdojmë me punimet infrastrukturore për sa i takon vazhdimit të rrugës në gjatësi prej 1 kilometrave

“Pas ndërtimit të murrit mbajtës në rrugën e banjës së qytetit, vazhdojmë me punimet infrastrukturore për sa i takon vazhdimit të rrugës në gjatësi prej 1 kilometrave dhe gjerësi 6 metra.

Me këtë investim konkret rrumbullaksohen edhe investimet në këtë rrugë, si një nga më të frekuenturat nga qytetarët për sa i takon edhe pjesës së shëtitores.” – thotë Arifi