Thaçi: Shteti të ju jep nga 100 euro secilit qytetarë për gjashtë muaj

Kryetari i Partisë Demonratike Shqiptare, Menduh Thaçi mbrëmë ishte i pranishëm në emisionin “Koha Për Debat” në Televizionin Koha ku propozoi që shteti duhet tu siguroj qytetarëve nga 100 euro për gjashtë muaj, me qëllim të ballafaqimit sa më të lehtë të pandemisë.

“Nëse shteti u jep nga 100 euro për gjashtë muajë ne do ta luftojmë koronavirusin si dhe do të ju sigurojmë qytetarët një jetë më të mirë”, theksoi Thaçi.