Thjeshtësia e Elvis Naçit (FOTO)

Hoxha dhe njeriu i Shqiptarise Elvis Naçi rruges per ne Kosove!

Thjeshtesia e tij per tu mare shembull!

Ne rrjetet sociale po qarkullon kjo foto ku dikush thoshte: Po ikim per ne Kosove dhe pame Elvis Nacin qe po hante buke tek karburanti na beri pershtypje thjeshtesia e ketij njeriu!