UEJL: Procesin mësimor e zhvillojmë online

Universiteti i Evropës Juglindore (UEJL) në Tetovë, për shkak të ndërprerjes së aktiviteteve në hapësirat e universitetit për shkak të pandemisë së virusit korona, mësimin po e zhvillon në formë online, transmeton Portalb.mk.

“Universiteti i Evropës Juglindore në kushte të masave të ndërmarra nga qeveria për ndërprerjen e mësimit klasik në universitete, që nga 11 marsi, mësimdhënien e ka transferuar tërësisht në platformën online”, deklarojnë nga UEJL.

Adrian Besimi, dekan i Fakultetit të shkencave dhe teknologjive bashkëkohore në UEJL sqaroi se universiteti ku ai punon, tashmë ka përvojë në këtë çështje, pasi edhe në kushte normale zhvillohet një pjesë e ligjëratave në këtë formë.

Ata sqarojnë se për realizimin e mësimin online shfrytëzohet Google classroom.