Ulet pragu alarmues i ndotjes në Tetovë

Ju njoftojmë se sipas të dhënave nga SASHMCA më 30.01.2019, përqendrimet mesatare ditore të PM10 janë nën pragun e përcaktuar të alarmimit prej 188 μg / m3 dhe masat për dy ditë rresht janë ndërprerë në Tetovë.

Me këtë, rekomandimet dhe masat pushojnë së zbatuari në përputhje me konkluzionet e sesionit të 40-të të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë.