“Unë jam Astriti” – marshi protestues në Prishtinë

Në Priswahl 8066htinë u organizua një aktivitet simbolik në përkujtim të ish-anëtarit të Lëvizjes Vetëvendosje, Astrit Dehari, i cili ka vdekur në qelinë e Qendrës së Paraburgimit të Prizrenit tre vjet më parë.

Me këtë rast, pranë një murali kushtuar Astrit Deharit janë ndezur qirinj, janë vendosur lule dhe kartolina me mesazhe për familjen e tij.

Në mesin e atyre që ndezën qirinj ishin edhe prindërit e Astrit Deharit, Avniu e Xhemilja, si slim4vit commentihe bashkëshortja e tij, Arta.

Marshi zhvillohet nën moton “Unë jam Astriti”, ndërsa të pranishëm janë edhe krerët e Lëvizjes Vetëvendosje, me në krye Albin Kurtin.