Uragani Blu në Reçicë mban Kuvendin e Këshillit, 65 anëtarësime të reja në BDI

U mbajt Kuvendi i Këshillit Vendor të Bashkimit Demokratik për Integrim dega në Reçicë. Të rinjtë të pranishëm në numër masiv dëshmuan përkrahjen e tyre ndaj BDI-së. Nga kryesia informuan se ka pasur 65 anëtarësime të reja, me ç’rast dëshmuan se BDI po rritet dita ditës dhe mbetet derë e hapur e shqiptarëve. Kryetar në këtë këshill u zgjodh Besar Ismaili
Sekretari shtetëror Valmir Aziri shkruan: Rinia gjithmonë ka qenë dhe do mbetet forca kryesore e BDI-së!Kuvendi i Këshillit Vendor të Rinisë në Reçic të Vogël.
“Urime kryetar Besar Ismaili”
06.02.2020
#ReçicaeVogël
#ShpiaeAliAhmetit

Fotografi